Reguli de acces


Festivalul se desfășoară în perioada 30 iunie - 16 iulie, în fiecare weekend (vineri - duminică) pe Terasa Promenada Mall, Calea Floreasca, nr 246B.

IMPORTANT:
Accesul în cadrul festivalului se face începând cu ora 17:00. Concertele și spectacolele de teatru pot începe cu o întârziere de 10-15 minute, în funcție de pregătirea tehnică necesară acestora. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).
Locurile se ocupă în ordinea sosirii, existând o zonă cu scaune, două zone cu pufuri, două zone de bănci. În cadrul festivalului există o zonă special amenajată pentru a putea servi mâncare, care se achiziționează separat de la zona de food-court din cadrul mall-ului. Pentru a servi băuturi puteți alege dintre cele două standuri special amenajate în acest scop. Băuturile alcoolice și nealcoolice, precum și mâncarea nu sunt incluse în prețul biletelor sau al abonamentelor.
Festivalul vă pune la dispoziție mai multe zone cu photo cornere, unde se pot face poze. Rugămintea noastră este să nu deteriorați spațiul, astfel încât să ne bucurăm cu toții de acest spațiu cultural pe toată durata festivalului.

𝗙𝗶𝗶𝗻𝗱 𝘂𝗻 𝘀𝗽𝗮𝘁̧𝗶𝘂 𝗶̂𝗻 𝗮𝗲𝗿 𝗹𝗶𝗯𝗲𝗿, 𝗶̂𝗻 𝗰𝗮𝘇 𝗱𝗲 𝗽𝗹𝗼𝗮𝗶𝗲, 𝘃𝗮 𝗳𝘂𝗻𝗰𝘁̧𝗶𝗼𝗻𝗮 𝘂𝗿𝗺𝗮̆𝘁𝗼𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗿𝗲𝗴𝘂𝗹𝗮̆:
Dacă ploaia începe înaintea orei la care este programat spectacolul și există posibilitatea de a muta decorul într-o zonă acoperită, acesta va continua. În caz contrar, reprezentaţia se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul teatrului.
Dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.
***Participând la evenimentele organizate de Teatrul InDArt sunteți de acord cu partajarea datelor dumneavoastră de contact cu Asociația Culturală InDArt, cu scopul de a vă putea plasa pe locurile corespunzătoare și a vă putea notifica în caz de urgență, conform regulilor GDPR.

𝗣𝗿𝗲𝘁̦𝘂𝗿𝗶 𝗯𝗶𝗹𝗲𝘁𝗲:
Prețul abonamentelor variază în funcție de perioada de vânzare, începând de la 150 lei + TAXE, pentru un weekend în Presale, iar prețul va crește săptămânal până la începerea festivalului.
Puteți achiziționa abonamentele de la unul din partenerii noștri de ticketing: Mystage.ro, Theatrum.ro, Ambilet.ro, Bilete.ro.
La intrare, pe durata festivalului, vor exista bilete de acces doar pentru acea zi.
Program complet pe www.teatrusubluna.ro

 ________________
#teatrusublună este singurul festival de teatru independent în aer liber și este organizat de InDArt - singurul brand multicultural din țară, având proiecte diverse: Teatru, Carte, Muzică, Pictură și Fotografie.
Festivalul de teatru urban este creat pe baza conceptului regizorului Bogdan Gagu, Directorul Teatrului InDArt și promovează arta urbană în aer liber, susținând prin proiectul „Alege-ți Povestea” tinerii artiști aflați la început de drum.
Parteneri: Promenda Mall, FTMB, Breasla Actorilor
Vă așteptăm să vă bucurați de cultură într-o oază de liniște si răcoare chiar în inima Bucureștiului.