Reguli de Acces

Spectacolele se organizează în sistem cafe-teatru, spectatorii având locuri la mese cu maxim 4 persoane. Dacă doriți să nu stați la masă cu persoane necunoscute vă recomandăm să achiziționați 4 bilete. LOCURILE LA MASĂ se alocă în ordinea achiziției, neexistând posibilitatea de a vă alege locurile în ziua spectacolului. Totuși, pentru situația în care veniți cu prietenii vă rugăm să sunați la Teatrul InDArt pentru a vă rezerva locurile preferate.

*Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:

- dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul teatrului.

- dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluare nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.

"Participând la evenimentele organizate de Teatrul InDArt sunteți de acord cu partajarea datelor dumneavoastră de contact cu Asociația Culturală InDArt, cu scopul de a vă putea plasa pe locurile corespunzătoare și a vă putea notifica în caz de urgență, conform regulilor GDPR."
Pretul biletelor este între 50 lei și 70 lei, în funcție de categorie, cu ridicare de la sediul teatrului...
sau online la care se adauga comisioanele si taxele platformelor de bilete. Acest comision variaza intre 4 si 10 lei per bilet!

Preturi bilete si abonamente cu rezervare telefonica si ridicare de la sediul teatrului
Cat 1 - 70 lei 
Cat 2 - 60 lei
Cat 3 - 50 lei 

Abonament 2 persoane la 4 spectacole la alegere - 300 lei 
Abonament 4 persoane la 3 spectacole la alegere - 450 lei 
Abonament de weekend(acces la toate evenimentele vineri-duminica) - 130 lei * online: Mystage.ro, Iabilet.ro, Ambilet.ro, Bilete.ro. Blt.ro, Eventbook.ro, Eventim.ro

* fie prin rezervare la telefon 0724.304.593 (numele, numărul de locuri, data) si ridicare in maxim 48 de ore de la sediul Teatrului InDArt,

----------------

Accesul pe terasă se face începând cu ora 18:00. Locurile și bilete își pierd valabilitatea cu 10 minute înainte de începerea spectacolelor. Pentru a evita neplăcerile vă rugăm să respectați programul. În cazul întârzierilor justificate contactați Teatrul InDArt menționând întârzierea și rugând a vă păstra locurile și biletele valabile. Spectacolul poate începe cu o întârziere de maxim 7 minute datorită pregătirilor tehnice necesare desfășurării spectacolului în condiții optime.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).