Festivalul de artă „Teatru sub Lună” propune o ofertă artistică bogată pentru cei care vor căuta relaxarea și delectarea cu spectacole de teatru în aer liber, concerte, expoziții de pictură, sculptură și fotografie, costume, spectacole pentru copii, ateliere de teatru și multe evenimente stradale. 

Creat în anul 2015, de regizorul Bogdan Gagu, Directorul Teatrului InDArt, festivalul promovează artiști locali din toate domeniile culturale, reușind să aducă în fața publicului bucureștean peste 1000 de artiști de la prima ediție.

TSL s-a lansat drept primul festival de teatru independent în aer liber și s-a dezvoltat într-un festival de artă multicultural, menit să promoveze artiști locali la început de drum, ca parte a proiectului ”Alege-ți povestea”, al cărui scop este susținerea artiștilor talentați și tineri. 

Conceptul TSL BUCUREȘTI are o structură de spectacole de teatru și concerte în aer liber, expoziții de artă vizuală, desfășurate pe durata a 4 weekenduri(vineri-duminică).

2015 - Prima ediție a festivalului s-a desfășurat la Carol53, un spațiu neconvențional de evenimente urbane. Încă de la prima ediție TSL a reușit să atragă un public numeros și să creeze o curiozitate în rândul publicului bucureștean. 


2016-2019 - Edițiile 2-5 ale festivalului s-au desfășurat în grădina de vară a clubului Quantic, unde spațiile de desfășurare ale evenimentelor au fost destul de încăpătoare să primească tot publicul doritor să facă parte din fenomenul TSL. Pe scena TSL au ajuns producții ale teatrelor independente din țară, astfel, TSL devenind un Festival NAȚIONAL de artă. În anul 2017 Expoziția de fotografie și pictură a adunat 250 de expozanți, fiind cea mai mare expoziție pe care a organizat-o TSL până în prezent. Încă un lucru de menționat este că în anul 2019, festivalul a ținut 23 de zile, în două locații, cu evenimente zilnice și pentru prima dată a adunat 35 de spectacole de teatru. 

2020-2021 - În anul 2020 festivalul se mută la o terasă din inima bucureștiului, mai intimă și mai potrivită cu dorința festivalului de a fi mai aproape de oameni, astfel încât publicul nostru să poată afla poveștile actorilor și artiștilor de pe scena TSL. Această schimbare a fost forțată de situația epidemiologică declanșată de virusul SARS COV2. 

2021 - Pentru prima dată TSL vizitează un oraș din țară, primul pe listă fiind MOINEȘTI, județul Bacău. Conceptul TSL Moinești diferă de TSL București, festivalul desfășurându-se pe 3 zile, în 6 locații, peste 30 de evenimente de la teatru la vernisaje de artă și culminând cu spectacole și parade stradale cu statui vivante, artiști pe picioroange și bicicliști, concerte și peste 20 de artiști vizuali. 

Directorul TSL - Bogdan GAGU
Directorul TSL MOINEȘTI - Alexandru FLOROIU


Festivalul a devenit un reper cultural pentru bucureșteni.
LUNA IULIE înseamnă TSL - Teatru sub lună!!!!!