1 IULIE
#TSL8


Accesul la festival se face începând cu ora 17:00.
Piesele de teatru încep la ora 20:45, concertele acustice la 19:15. Mini-act-showurile sunt programate înainte de concerte pe toată terasa. În pauza dintre concerte și piesele de teatru avem invitați care ne vor încânta cu showuri de improvizație, stand-up, improvizație muzicală și multe altele.
Expoziția de pictură și fotografie este curatoriată de Bogdan Ionescu.
Actorii Teatrului InDArt împart cu voi playlisturile personale, o șansă în plus de a intra în intimitatea actorilor, de a descoperi ce muzică ascultă în timpul lor liber.
** Citiți REGULILE DE ACCES

Playlist music by Eduard Boț


INVITAT - Elena Albu


CONCERT - TaroTcake

TaroTcake, este o trupa nouă, s-a format acum aproape un an. Influețele muzicale sunt aduse de fiecare membru în parte, având gusturi muzicale destul de diferite, dar care au și puncte comune care generează stilul trupei -  rock alternativ. 


Teatrul InDArt 
      PREMIERĂ "Dragostea nu ține cont de decibeli”


Regia: Silvia Gagu/Text: Silvia Gagu
Distribuţia: Maria Costeschi, Bogdan Untilă, Jassmine Glodeanu

SINOPSIS: Situația financiară o determină să își închirieze apartamentul iar de aici surprizele se țin lanț, pentru că nu a planificat că se va îndrăgosti de chiriașul ei. Niciunul dintre cei doi nu sunt pregătiți să înfrunte dragostea care răsare la orizont. Întâmplări amuzante și stângăcii comice ale celor doi îndrăgostiți care culminează cu vizita fostei logodnice. Și de aici nu mai există limite către un final inundat în lacrimi de râs.

mySTAGE

Bilete.ro

Theatrum

AmBilet.ro

iabilet.ro

BLT.ro