15 IULIE
#TSL8


Accesul la festival se face începând cu ora 17:00.
Piesele de teatru încep la ora 20:45, concertele acustice la 19:15. Mini-act-showurile sunt programate înainte de concerte pe toată terasa. În pauza dintre concerte și piesele de teatru avem invitați care ne vor încânta cu showuri de improvizație, stand-up, improvizație muzicală și multe altele.
Expoziția de pictură și fotografie este curatoriată de Bogdan Ionescu.
Actorii Teatrului InDArt împart cu voi playlisturile personale, o șansă în plus de a intra în intimitatea actorilor, de a descoperi ce muzică ascultă în timpul lor liber.
** Citiți REGULILE DE ACCES

Playlist music by Jassmine Glodeanu


INVITAT- ImproMOB

CONCERT - UMBRA

Umbra aparține unui nou val al scenei indie rock, surprinzând printr-un sunet alternativ cu influențe post rock și grunge. Rock alternativ pentru oamenii mari cu suflet de copil. Ascultă dimineața când mergi la job, o să speri și azi că lumea încă e bună sau seara când ești singur, cu lumina stinsă.

 Teatrul InDArt 
       PREMIERĂ „Dragostea nu ține cont de decibeli" 


Regia: Silvia Gagu/Text: Silvia Gagu
Distribuţia: Maria Costeschi, Bogdan Untilă, Jassmine Glodeanu

SINOPSIS: Situația financiară o determină să își închirieze apartamentul iar de aici surprizele se țin lanț, pentru că nu a planificat că se va îndrăgosti de chiriașul ei. Niciunul dintre cei doi nu sunt pregătiți să înfrunte dragostea care răsare la orizont. Întâmplări amuzante și stângăcii comice ale celor doi îndrăgostiți care culminează cu vizita fostei logodnice. Și de aici nu mai există limite către un final inundate în lacrimi de râs. 

mySTAGE

Bilete.ro

Theatrum

AmBilet.ro

iabilet.ro

BLT.ro