Program

Ajuns la ediția a 5-a, singurul festival independent de teatru în aer liber aduce pe scenă spectacole de teatru, improvizație, jazz, rock acustic și expoziții de fotografie, picture, costume, sculpturi și arte frumoase.

Pe durata a 3 weekend-uri Terasa Quantic, în mijlocul parcului Grozăvești și la doar 3 minute de metrou, se transformă într-o oază de cultură, liniște și răcoare chiar în inima Bucureștiului.

Teatru sub lună este un eveniment marca InDArt.

Precizări pentru spectacolele care vor avea loc pe terasa din Quantic:
 • Locurile pe terasă se ocupă în ordinea sosirii la festival.
 • Nu se fac rezervări.
 • Biletele şi abonamentele se achiziţionează online sau la intrare în ziua evenimentului.
 • Festivalul se desfăşoară în aer liber, pe terasa Quantic, dar în caz de ploaie toate evenimentele se vor muta la interior, în sala mare a clubului.

Anul acesta premiem PERFORMANTA si BUNATATEA! Dar si pe cei care protejeaza mediul!
Cateva din beneficiile de anul acesta:

 • Daca vii cu copilul tau la festival vor fi animatori care se vor juca cu ei, vor face face-painting sau figurine din baloane!
 • Pentru donatorii de sange am pregatit intrare gratuita la toate evenimentele. Valabil pentru cei care au donat in luna iunie si iulie!
 • Copiii sub 10 ani au intrare gratuita!
 • Studentii, elevii si pensionarii au bilet redus (pretul biletului este 30 lei).
 • Incepand de sambata veti putea gasi la partenerii nostri din Bucuresti flyere TSL, vii cu un prieten si intrati amandoi pe un singur bilet!
 • Cei care cumpara un abonament pentru tot festivalul vor primi carti cadou.
 • Elevii si Studenti cu media generala peste 9,50 au intrare gratuita la toate evenimentele festivalului.
 • Daca vii cu bicicleta sau trotineta la festival poti beneficia de biletul redus (pretul biletului este 30 lei).

18:00

DESCHIDEREA FESTIVALULUI

 • Vizitarea expoziţiilor de Pictură, Fotografie, Sculptură, Fier, Design, Instalaţii
 • O parte din artişti: Atelier Artside 44, S Brothers, Emanoil Marinescu, Mihai Ionescu, Bogdan Ionescu, Ana Maria Gîlcescu, CR-Design, Daliana Păcuraru
 • Târg de carte: Editura InDArt, Editura Adsum, Editura ArtCreativ şi multe altele

18:30

OM LA LUNĂ

Concert

Om la lună este un proiect de rough acoustic poetry creat de Doru Pușcașu. Este un demers autentic de poezie cântată, un amestec de indie, alternative și folk, totul în limba română, în care Doru e voce, chitară și pian. Om la lună este un strigăt. De mare iubire, de frică, de bucurie, de regăsire, de tristețe, de neadaptare, de renunțare, de curaj, de recunoștință. Este un mesaj de redescoperire și asumare a unor emoții și stări nealterate de niciun fel de element de autocenzură.

19:45

Iubirea ta mă calcă pe nervi

Teatru | Premieră | 16+

Regia şi Adaptarea: Silvia Gagu / Asistent regie: Bogdan Gagu / Muzica: Daniel Simion
Distribuţia: Andreea Jurj şi Laurenţiu Drăgan
Sinopsis: După o despărţire întotdeauna ne plângem de milă, încercând să înţelegem ce nu a funcţionat, de ce a eşuat relaţia. Câteodată iubirea se află acolo unde nu crezi că e, chiar mult prea aproape de tine, deghizată, jucăuşă, sinceră. Un text despre acceptarea şi înţelegerea iubirii, aşa cum creşte ea între doi prieteni buni, prea buni. Spectacolul ne prezintă cu umor dar şi satiric evoluţia unor prieteni în dragoste!
Spectacol nerecomandat copiilor sub 16 ani! Conține limbaj și acțiuni ce pot afecta emoțional!

21:30

D-l GOE

Concert

Proto-manele, lăutărească, reggae, pop și alte influențe care te mișcă de colo-colo, dar nu te lasă să dai căștile jos. Muzica trupei D-l Goe îmi amintește de Sarmalele Reci, de Vama Veche în armată, de ”Liceeni Rock n Roll” și de tot ce are Bucureștiul ăsta mai urât și mai frumos.

17:00

DESCHIDEREA FESTIVALULUI

 • Vizitarea expoziţiilor de Pictură, Fotografie, Sculptură, Fier, Design, Instalaţii
 • O parte din artişti: Atelier Artside 44, S Brothers, Emanoil Marinescu, Mihai Ionescu, Bogdan Ionescu, Ana Maria Gîlcescu, CR-Design, Daliana Păcuraru
 • Târg de carte: Editura InDArt, Editura Adsum, Editura ArtCreativ şi multe altele

17:15

Între 2 femei

Teatru

Regia: Andrei Cotarcea
Distributia: Sidonia Bogomaz si Ioana Ancuta Vochin
Sinopsis: O soţie ce se apropie de vârsta de 50 de ani află că soţul o înșală. Omul căruia i-a dăruit doi copii, tinerețea şi cariera ei nu mai este așa cum îl știa, iar ei îi este teamă. Dar de ce se teme cel mai mult? De infidelitate, de singurătate sau de faptul ca a ajuns la vârsta la care niciun bărbat nu se mai uită la ea? Ea încearcă să afle răspunsuri la aceste întrebări chiar de la amanta soțului, dar aceasta nu doar că ia în râs drama prin care trece sotia, dar are grijă să răsucească cuţitul mai adânc în rană. Poveştile celor două femei se întălnesc într-un bar. Curajul şi disperarea celor două se împletesc într-o poveste pe cât de tragică pe atât de comică, în care răsturnările de situaţie scot la iveală frustrări, disperări şi declanşează gesturi ce pot fi considerate necugetate. Dar care dintre cele doua este vinovată pentru infidelitatea soţului, soţia sau amanta?

18:30

-

Concert

-

19:45

Amanta de la prânz

Teatru

Regia: Bogdan Gagu / Muzica: Daniel Simion
Distribuţia: Silvia Gagu, Ciprian Almăşan, Corina Ivanov, Eduard Boţ, Răzvan Răduţă
Sinopsis: "Amanta de la prânz" este o comedie despre iubire, luptă și moralitate, ca o salată de vară romantică într-o iarna rece. Povestea începe când Oliver, consilier de mariaj și scriitor află că soția lui are o aventură, chiar de la soția amantului, Carrie. Olivier și Carrie pun la cale un scenariu pentru a-și recâstiga soția/soțul înapoi.
Spectacolul este o comedie romantică plină de momente savuroase care aduce în prim plan "lucrurile importante" dintr-un cuplu, o analiză fină a relației dintre soț și soție într-un punct culminant al căsătoriei. Ramâne să descoperiți dacă planul celor doi reușește sau cad victime propriei farse.

21:30

Barter

Concert

Barter este un proiect acustic inceput in 2014, format din Matei Puticiu (voce), Razvan Gazdaru (chitara), Tedi Dosa (bas) si Ati de Chile (tobe), cu influente de alternativ, grunge dar si indie folk.

17:00

DESCHIDEREA FESTIVALULUI

 • Vizitarea expoziţiilor de Pictură, Fotografie, Sculptură, Fier, Design, Instalaţii
 • O parte din artişti: Atelier Artside 44, S Brothers, Emanoil Marinescu, Mihai Ionescu, Bogdan Ionescu, Ana Maria Gîlcescu, CR-Design, Daliana Păcuraru
 • Târg de carte: Editura InDArt, Editura Adsum, Editura ArtCreativ şi multe altele

17:15

MODUS AMANDI

Teatru

Text şi regie: Andrei Adam / Profesor coordonator: Marilena Paraschiv
Distribuţie: Copiii sunt tineri din oraşul Făurei, judetul Brăila / Dragoş Medeleanu, Camelia Bucur, Alexandra Profir, Laura Slotea, Denisa Crîngaşu, Anda Istrate, Cristina Barbu, Alexandru Militaru, Ionuţ Popa, Liviu Lupaşcu, Nicu Dinu, Bogdan Sofroniei, Violeta Dobrotă, Diana Duţu, Viviana Comănoiu, Teodora Paraschiv, Alexandra Vintilă, Bianca Grosu
Sinopsis: Echipele UNICORNII şi A FI SAU A FI s-au unit pentru a scoate un spectacol în două formule, dar cu participarea integrală a fiecărui membru. Din toată munca depusă a ieşit MODUS AMANDI, un fulger care trece prin inima spectatorului, indiferent că e vorba de elev, de părinte sau de profesor. Fulgerul acesta nu se opreşte doar aici, el ajunge să treacă şi prin inimile copiilor implicaţi în ambele distribuţii. Veţi vedea cum văd lumea nişte tineri surprinşi în patru ipostaze diferite, în cele patru scene ale spectacolului. MODUS AMANDI, adică un mod de a iubi propus de noi, întreaga echipă a spectacolului.

18:30

PUMN ŞI VIRGULĂ

Concert

Pumn și Virgulă, un fatal four de rock alternativ din București, înființat în anul 2016. Avem trei single-uri lansate și o participare la Românii au Talent. Trupa activeaza în formula: Tiberiu Dumitru la voce și chitara solo, Mihai Cîrstea la tobe, Paul Constantinide la bass și Marcu Ștefan la chitara ritmică. În prezent lucrăm la primul nostru album și căutam sa umplem sălile din București și din țară cu energie și un vibe pozitiv.

19:45

TRAVESTIURI

Teatru | Premieră

Regia: Alex Floroiu / Costume: Laura Buric și Alex Floroiu / Concept afiş si Montaj musical: Alexandru Budacă
Distribuţia: Mihai Hurduc, Alex Floroiu, Robert Poiană, Massimiliano Nugnes, Georgiana Vrațiu, Ioana Ancuța Vochin, Crăița Mladinovici, Tudor Boloca
Sinopsis: Mintea este cea mai periculoasă armă pe care umanitatea o deține... ea poate crea confuzii, fantasme, ba chiar poate aduce în prag de nebunie persoana care se foloseşte de beneficiile acesteia, precum Henry Carr, renumitul Consul britanic ce pare că se încurcă în amintirile unei vieți palpitante pline de entuziasm în inima oraşului Zurich... colo unde Dadaiştii, în frunte cu artistul Tristan Tzara, dădeau primele reprezentații pe Spiegelgasse nr. 1, la doar câteva străzi distanță de casa lui Kammerer pantofarul, închiriată de curând de familia Ulianov, revoluționarul rus Lenin şi camarada sa, Nadejda.
Tot aici putea fi văzut James Joyce împreună cu discipolul său, frumoasa Gwendolen, reconturându-și manuscrisul sub forma operei de Artă cunoscută astăzi drept „Ulise”. Va reuşi oare Bennett, majordomul conacului Carr, să îşi mențină simpatiile radicale față de revoluție sau va fi demascat? Travestiuri, un spectacol savuros cu nuanțe dadaiste, un izvor istoric al revizionismului, o poveste unică despre dragostea a două perechi de îndragostiți, Cecily-Carr, Gwen-Tristan, ale căror diferende intelectuale constituie o barieră insurmontabilă!

21:30

ADENIUM

Concert | Lansare trupă

Adenium este un proiect muzical rock care îmbină rădăcinile progresive clasice cu influențele simfonice, scandinave, celtice și nu numai. Fiecare dintre noi a venit cu experiența anterioară de scenă, cu idei noi și aducem o perspectivă nouă , creând o muzică cât mai originală.

18:00
-
21:00

BREASLA ACTORILOR

Atelier de teatru: BIOMECANICĂ ȘI COMMEDIA DELL’ARTE

Bazat pe noțiuni elementare de biomecanică și anatomie umană, cât și de tehnică a Commediei dell'Arte, workshop-ul organizat de Breasla Actorilor își propune să stimuleze propriocepția participanților. Propriocepția se referă la orientarea corpului și a mișcărilor în spațiu, la capacitatea mușchilor de a se contracta și a se relaxa pentru a stabiliza corpul în funcție de situația dată. Pe scenă, actorul se angrenează în acțiune cu întregul său corp. Doar așa poate da semnificație intențiilor și motivațiilor personajului. Orice gest al acestuia este însemnat, evocator de informație și de emoție. De aceea, în cadrul workshop-ului, se va acorda o atenție deosebită expresivității corporale.


Intrarea liberă prin rezervare online!

18:00
-
21:00

IMAGINE ART STUDIO

Atelier de FOTOGRAFIE: Lumina In Fotografie

Fie ca estevorba despre lumina naturala sau una arificiala, ea face diferenta intre o fotografie bunasau una banala. Sau mai bine zis, felul în care fotograful se folosește de lumină în creațiile sale. Însășicuvântul fotografie înseamnă „desen cu lumină”.Lumina este omniprezentă, motiv pentru care suntșanse să nu îi acorzi mereu importanță, decât în momentul în care aceasta devine orbitoare sau preaslabă. În restul timpului, lumina este ceva ce doar există și dintr-acest motiv se prea poate doar să tragicadre după cadre fără a-ți îndrepta gândurile și spre calitatea acesteia.

 1. Importanța luminii în fotografie - lumina esența fotografiei
 2. Tipurile de lumină, calități, unghiuri – lumină naturală vs lumină artificială
 3. Măsurarea luminii – expunerea corectă
 4. Cum să folosim lumina naturală
 5. Scheme de iluminare artificială

Intrarea liberă prin rezervare online!

18:00
-
21:00

ŞCOALA DE TEATRU QFEEL

Atelier de teatru: Workshop Improvizație - OPEN Stage

Vor fi prezentate principiile de baza ale improvizației. Vor fi puse la dispoziția participanților jocuri de diferite grade de dificultate. Toți cei care doresc sa urce pe scena vor avea posibilitatea. Suport total din partea trainerilor. Depășirea limitelor, experiențe inedite, distracție, lucru in echipa.

Intrarea liberă prin rezervare online!

18:00
-
21:00

BREASLA CUVÂNTĂTORILOR

Seară literară coordonată de Gabriel Puşcă de la ADSUM

Lansare de carte: O noapte cu femei, EDITURA ZIP, 2019, AUTOR: Rebreanu Ilderim
Recital de poezie şi muzică cu participarea poeţilor de la Cenaclurile Bucureştene

Intrarea liberă prin rezervare online!

18:00

DESCHIDEREA FESTIVALULUI

 • Vizitarea expoziţiilor de Pictură, Fotografie, Sculptură, Fier, Design, Instalaţii
 • O parte din artişti: Atelier Artside 44, S Brothers, Emanoil Marinescu, Mihai Ionescu, Bogdan Ionescu, Ana Maria Gîlcescu, CR-Design, Daliana Păcuraru
 • Târg de carte: Editura InDArt, Editura Adsum, Editura ArtCreativ şi multe altele

18:30

LAURENŢIU DRĂGAN

Concert

Solist și chitarist, Laur Drăgan aduce o combinație moderna între coveruri acustice de piese straine,improvizatie și groove se chitară și pune labătaie și câteva piese proprii.

19:45

Te iubesc de mor după banii tăi

Teatru

Regia: Dan Victor
Distribuţia: Sandra Şimon, Sadalsund Dobrică, Adriana Guluțanu, Eduard Boț, Silvia Gagu, Mihai Hurduc, Bogdan Gagu
Sinopsis:  Ȋn adaptarea noastră dupa textul lui Marivaux, „Te iubesc de mor... după banii tăi”, revenim asupra unei vechi dileme: cum impacam dragostea și banii? Ȋn încercarea dezlegării acestei dileme, fără nici o pretenţie de exhaustivitate, sunt aruncate in joc, intr-o confruntare grotesc- clovneáscă, trei cupluri - Contesa și Marchizul, Ortansa și Cavalerul, Lizeta si Lepin, in cautarea rezolvării unei clauze testamentare, sub privirea buimăcită a unui valet surdo-mut- licenţă artistică a concepţiei noastre- în care se fac clar auzite augmentarea cererilor feminine pe fondul cruzimii relaţiilor sociale într-o lume  în care marele zeu este banul."

21:30

UMBRA

Concert

Rock alternativ pentru oamenii mari cu suflet de copil. Înființată în ianuarie 2015, :umbra aparține unui nou val de nume importante ale scenei alternative/indie rock, surprinzând printr-un sunet puternic și melodios cu influențe postrock și grunge. Trupa vede aparițiile live ca pe cea mai bună armă a lor, experiența publicului cu formația fiind una personală, muzica lor reuşind să creeze un mediu intim, în care se trăieşte intens.

17:00

DESCHIDEREA FESTIVALULUI

 • Vizitarea expoziţiilor de Pictură, Fotografie, Sculptură, Fier, Design, Instalaţii
 • O parte din artişti: Atelier Artside 44, S Brothers, Emanoil Marinescu, Mihai Ionescu, Bogdan Ionescu, Ana Maria Gîlcescu, CR-Design, Daliana Păcuraru
 • Târg de carte: Editura InDArt, Editura Adsum, Editura ArtCreativ şi multe altele

17:15

Insula Sclavilor

Teatru

Regia: Oswald Gayer/ Teatrul LOGOS
Distribuţia:Dan Balasoiu / Filip Popa, Marian Simion, Sidonia Gabriela Ganea / Visarion Valentina, Alina Dumitrelea / Georgeta Nedelcu, Valentin Andries / Bogdan Dita,Visarion Valentina / Andreea Ramona Pasăre,Doina Sandru / Oana Anghel
Sinopsis: „Insula sclavilor” este o comedie puțin cunoscută, însă minunată, cu un substrat nobil și înalțator, portretizând în scene spectaculoase, oglinda propriilor erori, dar și miracolul metamorfozelor sufletești. Trivelinii, locuitorii insulei, răstoarnă universul echipajului prizonier cu susul în jos. Prin inversarea rangurilor, fiecare stăpân are „șansa” de a trăi precum sclavul său și viceversa. Procesul transformării exterioare nu poate fi decât unul dureros, la fel ca și cel interior, însă tocmai această suferință, prin care Mariveaux creează cu măiestrie situații comice, se dovedește a fi, la sfârșit, eliberatoare. „Insula sclavilor” reprezintă o călătorie a recâștigării libertății individuale, independența de statutul social. Jocul actoricesc conține elemente de Commedia dell arte.

18:30

LASAGNA & ROCHENROL

Concert

Un duet electroacustic, ca o mare de sentimente învolburate.

19:45

DA, sunt Grasă!

Teatru | Show muzical | Premieră

Regia: Mihaela Albu / Muzică live: Light Quartet
Distribuţia: Elena Albu
Light Quartet: Elena Albu, Irina Răducanu, Rebeca Tănasie, Camelia Iancu
Sinopsis: Auăleu, câte kile am ?! Vino să vezi cam cât de ușor crezi că e sa razi de o Grasă cu Grasa lângă tine! Da, stiu că-i amuzant,mai ales când nu încap în masura M de la Mall și dacă probez vreun costum de baie o să vă-ntrebați: "de ce?". Pe câte întrebări, pe atâtea răspunsuri am! Hai să le-auzi din gura unei grase în diverse ipostaze trecând prin secvențele filmului vieții de zi cu zi! Poftiți, vă rog,de vă fac poftă de râs! Numa'...aveți grijă, să nu vi se aplece!

21:30

APPLE JUICE

Concert

Apple Juice este un proiect de fusion, cu influenţe de jazz, blues şi rock alternativ cântat la două capete de Silviu şi Cătălina.

17:00

DESCHIDEREA FESTIVALULUI

 • Vizitarea expoziţiilor de Pictură, Fotografie, Sculptură, Fier, Design, Instalaţii
 • O parte din artişti: Atelier Artside 44, S Brothers, Emanoil Marinescu, Mihai Ionescu, Bogdan Ionescu, Ana Maria Gîlcescu, CR-Design, Daliana Păcuraru
 • Târg de carte: Editura InDArt, Editura Adsum, Editura ArtCreativ şi multe altele

17:15

O NOAPTE FURTUNOASĂ

Teatru

Coordonator: NINEL PETRACHE / Şcoala de teatru Doroftei Art
Distribuţie: Marius Lazia, Cristinel Dutu, Codin Miron Ioan, Laura Elena Antonovici, Ana-maria Mirea, Ruxandra Valentina Tesa, Ileana Daniela Anghel, Andrei Robert Gabriel
Sinopis: Clasicul triunghi amoros , sotia-sotul-amantul: Titirca Inima Rea- Veta- Chiriac, o divortata tipica - Zita, un june patriot- Rica Venturiano, un politist rigid- Nae Impingescu si un copil amarat, impatimit al fumatului- Spiridon, toti intr-o comedie spumoasa, cu limbaj de situatii si moravuri.

18:00

SAVOCA - CINQUE STORIE SICILIANE

Teatru

Italia. În micuța comună Savoca din provincia Mesina, la începutul secolului trecut, răsunau din zori până târziu în noapte, acordurile chitarelor. Tarantella era dans, bucurie, tristețe, sărbătoare, petrecere. Poveștile trăite, spuse, cântate din generație în generație, înmuiau asprimea pământului și duritatea sufletelor. Trăiau împreună, dansau, munceau și iubeau sub soarele dogoritor sau la lumina stranie a lunii sângerii. Acum, Savoca (Savucu, în dialect sicilian) își deapănă amintirile în ritm nostalgic de
tarantella, cu bucuria și mândria celor ce vor să ducă tradiția comunității lor mai departe.

DISTRIBUȚIA
Ștefan Agache, Ioana Burcă, Andreea Florea, Georgiana Giuglea, Horia Guță, Ioana Hîncu, Anton Pascu, Alexandra Voinea
Îndrumător : Anamaria Pîslaru / Coregraf : Mirela Simniceanu

ȘCOALA DE TEATRU GESTUAL MASCA

18:30

BAROCK GROUP

Concert

Grupul ia fiinţă in vara anului 1982 la iniţiativa lui i Viorel Pascu. După un periplu prin mai multe locaţii trupa a găsit sala de repetiţie la Casa de Cultură a Tineretului “Universal Club”. Trupa abordeaza ca stil OLD HARD ROCK.

19:45

De ce tocmai tu?

Teatru

Regia: Natalie Ester / Productie: Ludus&Logos
Distribuţia: Natalie Ester și Andrei Radu
Sinopsis: Un pictor grăbit și foarte tânăr își caută chirie. Răspunde la un anunț și nimerește pe Strada Popa Rusu, la numărul 30, unde îl întâmpină o femeie trecută de prima tinerețe și o cafea amară. O întâmplare banală declanșează un rollercoaster emoțional și imprevizibil. Drama și comedia își joacă feste reciproc iar adevărurile fac eforturi considerabile să rămână ascunse în spatele aparențelor.

21:30

SOUL SERENADE

Concert

Soul Serenade este o nouă şi revigorantă interpretare acustică a direcţiei de "old time blues & jazz" care te va purta de pe străzile din Chicago până pe drumurile prăfuite din sud.   În martie 2013, trupa a obţinut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge), aceasta fiind şi prima participare a României la acest festival.

18:00
-
21:00

ALEGE-ŢI POVESTEA by InDArt

BURSA DE ARTIŞTI

InDArt invită toţi creatorii de spectacole şi nu numai la Bursa Artiştilor. Scopul este selecţionarea mai multor spectacole pentru a face parte din repertoriul Teatrului InDArt în stagiunea 2019/2020. De asemenea, ne dorim relansarea din toamnă a proiectului cultural “Alege-ţi povestea”, un proiect de susţinere a artiştilor aflaţi la început de drum din toate domeniile artistice şi culturale: teatru, muzică, pictură, fotografie, design, dans şi alte ramuri conexe.
Artiştii trebuie să se înscrie printr-un email la contact@indart.ro  şi să trimită propunerile lor. La dezbatere vom analiza toate propunerile primite împreună cu artiştii! Dezbaterea va fi moderată de Bogdan Gagu, Directorul Teatrului InDArt şi fondatorul Festivalului de Artă „Teatru sub Lună”

Intrarea liberă prin rezervare online!

18:00
-
21:00

BREASLA ACTORILOR

Atelier de teatru: TEHNICA STATUILOR VIVANTE

Ocupând un loc aparte în artele străzii, statuia vivantă reprezintă „o formă cu totul specială de teatru, teatru chintesență, teatru condensat, teatru energetic, teatru în toată puterea cuvântului”, după cum o denumește actorul, teoretician și formator al acestui fenomen teatral, Mihai Mălaimare. Conform scrierilor sale din Caietele Masca #3 - Statui Vivante, ea este „apanajul profesionistului, fie el actor cu școală sau simplu pasionat și neobosit cercetător al nebănuitelor soluții de exprimare pe care le oferă această formă de teatru”.
Asumarea personajului, capacitatea psihică și emoțională, puterea de evocare a poveștii, tehnica mișcării și a nemișcării - sunt câteva dintre preocupările impuse actorului pentru realizarea unei statui vivante.
Workshop-ul organizat de Breasla Actorilor își propune să aducă în atenția participanților tipul de pregătire a actorului pentru desăvârșirea statuii vivante.

18:00
-
21:00

Eugen Cristea, Jean Lemne, Cristina Deleanu

SEARĂ DE MUZICĂ ŞI POEZIE

Intrarea liberă prin rezervare online!

18:00
-
21:00

DECAMERONUL VALAH

-

Show interactiv de muzichie și poezie cu George Mihalcea și prietenii: Daniela Toma, Walter Ghicolescu, Octavian Mihalcea și Adrian Suciu

Intrarea liberă prin rezervare online!

18:00

DESCHIDEREA FESTIVALULUI

 • Vizitarea expoziţiilor de Pictură, Fotografie, Sculptură, Fier, Design, Instalaţii
 • O parte din artişti: Atelier Artside 44, S Brothers, Emanoil Marinescu, Mihai Ionescu, Bogdan Ionescu, Ana Maria Gîlcescu, CR-Design, Daliana Păcuraru
 • Târg de carte: Editura InDArt, Editura Adsum, Editura ArtCreativ şi multe altele

18:30

Luciana Ştefan

Concert

Luciana Ştefan este cântăreţă şi model pin-up, născută în Bucureşti. Pasiunea sa pentru muzică o are din totdeauna, iar la vârsta de 16 ani a decis să îşi împlineasă visul de a fi cântăreaţă. A crescut ascultând muzica lui Michael Jackson, iar în liceu a început să o asculte pe Celine Dion, o mare inspiraţie pentru Luciana. După trei încercări nefavorabile la audţiile naţionale, în anul 2015 a avut şansa să partcipe la Vocea României cu piesa “Trouble with my baby”de Paloma Faith.

19:45

5 Acte de Dragoste

Teatru

Regia: Moshe Yassur
Distribuţia: Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Jean Lemne, Luiza Cobori, Daniel Nitoi
Sinopsis:  Este o comedie spumoasă, montată de un regizor cu multă experienţă teatrală, atât în România, cât și peste ocean.  O comedie care descrețeste frunțile și celor mai morocănoși spectatori. Este o piesă a vieții în care toți ne regăsim, mai mult sau mai puțin, ce pune accentul pe actor și pe trăirile interioare ale acestuia. Piesa isi propune sa prezinte pentru dumneavoastra 3 ipostaze ale vietii. Ne vom deschide sufletele în fața dumneavoastră pentru a descrie momente importante ale vieții de adolescent, ale tinerilor înainte de însuratoare, ale amanților, ale saturării căsniciei, cât si a ”fragedei” bătrâneti.

21:30

CATS IN THE RAIN

Concert

CATS IN THE RAIN propun, prin piesele originale, o introspecţie pornită în căutarea catharsisului dar și a întrebărilor vindecătoare; muzica lor conduce într-o lume a semnelor, a dramatisului, a plăcerii devastatoare și a curajului de a ieși la suprafață vieții. Căci undeva trebuie să întâlnim lumina! De la referințe livrești care amintesc de Boris Vian, până la tăria feminină a Juliei Kristeva și încrederea de sine inspirată de tălpile goale ale lui Isadora Duncan; de la papucii orientali ai lui Dhafer Youssef și până la poeticul apăsat din cântecele regelui David... concertele Cats in the rain te poarta.

17:00

DESCHIDEREA FESTIVALULUI

 • Vizitarea expoziţiilor de Pictură, Fotografie, Sculptură, Fier, Design, Instalaţii
 • O parte din artişti: Atelier Artside 44, S Brothers, Emanoil Marinescu, Mihai Ionescu, Bogdan Ionescu, Ana Maria Gîlcescu, CR-Design, Daliana Păcuraru
 • Târg de carte: Editura InDArt, Editura Adsum, Editura ArtCreativ şi multe altele

17:15

RĂMĂŞAGUL

Teatru

Şcoala de teatru ImpACT ART
Sinopsis: Trupa ImpACT ART vine în faţa publicului cu RĂMĂŞAGUL, o comedie-vodevil scrisă de Vasile Alecsandri, care a fost reprezentată pentru prima dată în anul 1845, pe scena Teatrului Național din Iași, în beneficiul artiștilor români. Tema principală a piesei este legată de un bărbat care pune rămăşag cu soţia lui că aceasta nu-l poate înşela. În succesiunea de întâmplări comico-satirice, îşi face loc încă un cuplu, "năşit" cu dibăcie de o guvernantă atipică, mai ales că este interpretată de un actor, în travesti, printr-o idee regizorală surprinzătoare. De fapt, prin piesa RĂMĂŞAGUL, Vasile Alecsandri atrage atenţia - cu accente de umor fin - asupra faptului că femeia, deşi este considerată "sexul slab", îl poate manipula cu uşurinţă şi cu iscusinţă pe bărbat, dacă este provocată. Şi veţi descoperi că până şi Diavolul poate fi pus în slujba unei femei inteligente!

18:30

NUANŢE

Concert

Nuanţe este o trupă formată în Piteşti, la finalul primăverii lui 2016, care abordează un stil de rock puternic nuanţat de funk şi grunge. Sunetul trupei pendulează de la ritmuri energice, până la acorduri melancolice. În aprilie 2019, trupa lansează albumul de debut, intitulat "Două Minute".

19:45

GABRIELA COSTA ŞI ALEX MAN

Concert

Un concert al sufletului brazilian în starea lui poetică, melancolică şi vibrantă, dincolo de frenezia şi strălucirea Carnavalului de la Rio... Muzica presărată cu versuri de o sensibilitate aparte în interpretarea a doi români îndragostiţi de frumuseţea lor.  O mică parte din tumultul muzical al acestei ţări mare cât un continent, într-un concert ca o călatorie printre ritmuri robuste (de samba) sau suave (aşa cum e melancolica bossa-nova) şi chiar jucăuşe (precum choro), împletite ingenios şi surprinzător, şi aşezate frumos în armonii spectaculoase.

21:30

Eftin, DA’ bun!

Teatru | Show muzical | Premieră

Regie, scenariu, muzica şi interpretarea: DANIEL FĂT
Sinopsis:  Spectacolul One-man-show „Eftin, da’ bun” realizat după „O scrisoare pierdută” de I.L.Caragiale, în care Daniel interpretează toate cele 9 personaje. De la note grave la vesele, cu puține elemente de costum,  spectacolul aminteste de automatismele verbale şi caracteristicile personajelor caragialești,  iar intermezzo-urile muzicale pe versuri de Caragiale, leagă apariţiile personajelor, completând firul logic al acțiunii. În galeria de "figuri de ceară", reimaginată de artist, sub ochii spectatorilor se nasc schiţe de portret "pour les conaisseurs", dar nu într-o interpretare liniară, ad litteram, a textului original. Este un fel de "best of" al piesei lui Caragiale, din care Daniel a extras momentele definitorii pentru fiecare personaj, creionând în stilul său propriu o stare de spirit sau o realitate care a izbutit să îl inspire. Trecem prin "Eftin, da’ bun", pe aripile muzicii și ale actoriei, prin tumultul evenimentelor, cu altenanțe de intristare, revoltă, veselie, declamație sau exaltare, discutând în contradictoriu: "Eu pentru cine votez?" "Stânga?” "Dreapta?", într-un mod exceptional, pt că Daniel are instrumente și mijloace actoricești  multiple, fiind foarte talentat, dar asta veți descoperi  în urma participării la acest spectacol, care a fost construit în armonie cu reacţia publicului şi bazându-se și pe improvizație și comunicarea interactivă cu publicul.

17:00

DESCHIDEREA FESTIVALULUI

 • Vizitarea expoziţiilor de Pictură, Fotografie, Sculptură, Fier, Design, Instalaţii
 • O parte din artişti: Atelier Artside 44, S Brothers, Emanoil Marinescu, Mihai Ionescu, Bogdan Ionescu, Ana Maria Gîlcescu, CR-Design, Daliana Păcuraru
 • Târg de carte: Editura InDArt, Editura Adsum, Editura ArtCreativ şi multe altele

17:15

Orchestra Titanic

Teatru

Coordonator: Florin Frăţilă şi Sabina Preda / Şcoala de teatru FF Theatre Academy
Distribuţia: Silvia Ciopata, Catalina Danila, Roxana Bercaru, Sabina Preda, Khader Amira, Vitalie Teleman

FF Theatre Academy vă prezintă spectacolul grupei de elita! O comedie absurda cu grave tente filozofice despre dorinta de a schimba starea lucrurilor si evadarea din realitate, ridicand o singura intrebare cu nenumarate raspunsuri. Spectacolul ne aduce pe un peron in care nu opreste niciodata nici un tren, prezentand viata anosta si repetitiva a patru persoane respinse de societate ajunse in punctul in care alcoolul le devine singurul aliat si disperarea singura credinta. Doko, Liubka, Meto si Luko, isi doresc un singur lucru, sa plece din aceasta gara, sa evadeze, dar ce te faci cand ti se intampla ce iti doresti dar nu este deloc ce ai visat. “Visul nu inseamna viata, doamnelor si domnilor, cu toate ca viata este vis’’

18:30

-

Concert

-

19:45

Eu cu cine mă mărit

TEATRU | PREMIERĂ

Regia: Bogdan Gagu / Autor: Silvia GAGU / Muzica: Daniel Simion
Distribuţia: Silvia Gagu, Ela Prodan, Ciprian Almăşan, Alex Floroiu
Sinopsis:  Femeile sunt mereu în căutarea fericirii şi chiar şi atunci când o găsesc nu sunt sigure dacă au găsit-o! Alambicat, nu?! Aşa credem şi noi, drept pentru care am făcut un experiment să descoperim ce se poate întâmpla cu adevărat după o petrecere a burlaciţelor? Dacă adăugăm că totul se întâmplă în ziua nunţii, fix cu cateva ore înainte de minunatul eveniment atunci avem de-a face cu o comedie spumoasă, exact ca în marile aventuri.

21:30

ELENA ALBU & DUŢAN VIRGIL

Concert

-

TOP